Kluis kopen? Tips voor de aanschaf van een kluis

Geplaatst op 2 juli 2014 door wpadmin | Nog geen reacties

Kluis kopen? Tips voor de aanschaf van een kluis

Welke kluis past bij u?
Kluizen zijn er in vele vormen, maten en prijscategorie√ęn, dat heeft u vast al wel gezien in onze webshop. Vraagt u zich af welke kluis het beste bij u past? Probeer zo concreet mogelijk antwoord te geven op een aantal basisvragen, dat zal u enorm helpen in het maken van de juiste keuze.

Wat wilt u beschermen?
Natuurlijk begint het met de inhoud. Waar schaft u de kluis voor aan? Sieraden, belangrijke papieren, back-up tapes of andere waardevolle zaken? Dat zegt direct iets over het formaat van de kluis; hoeveel opbergruimte heeft u nodig? Denk daarbij tevens aan de toekomst, misschien heeft u over een paar jaar meer ruimte nodig. Ook belangrijk: wilt u dat de inhoud beschermd wordt tegen inbraak, brand of allebei?

Wat is de beste plaats?
Dan is de gewenste locatie van uw nieuwe kluis van belang. Waar wilt u hem geplaatst en eventueel verankerd hebben? Wat is zowel praktisch als veilig? Op welke verdieping komt de kluis te staan?

De afsluiting
Bij het uitzoeken van een kluis heeft u keuze uit verschillende soorten sloten: een elektronisch codeslot of een sleutelslot. Weet u al wat het verschil is en wat voor u de beste keuze is? We helpen u graag bij die afweging. We nodigen u dan ook uit om contact met ons op te nemen als u nog vragen hebt.

Onze medewerkers adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze! Bel ons vrijblijvend via: 013 - 583 90 96.


Plaats een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.